In spek gewikkelde schelvis met korst van mosterd en gebakken witloof
Samenvatting
Opbrengst | |
---|---|
Bron | MannenKoken |
Voorbereidingstijd | 1 uur |
Cooking time | 1 uur |
Total time | 2 uur |
Beschrijving
Vis - vleescombinatie
Ingrediƫnten
Instructies
Werkwijze:
Schelvis portioneren, kruiden met pezo en in het gerookt spek wikkelen. Daarna inwrijven met mosterd en bestrooien met paneermeel. Op ongeveer 10 minuten op 180gr afbakken in de oven.
Klassieke Hollandaise saus:
Eidooiers mengen met water en citroensap
Opkloppen tot een schuimige massa (niet warmer dan 60gr), binden met blokjes boter en kruiden met pezo en cayennepeper.
Witloof:
Het harde gedeelte verwijderen en de rest in julienne snijden, aanbakken in hete boter en kruiden met pezo en eventueel wat suiker.
Kan geserveerd worden met een klassieke aardappelpuree.

- Log in or register to post comments
Exporteren naar:- Print View