Carpacio van rundsvlees opgevuld met ganzenlever & kruidensla

Samenvatting

Opbrengst
personen
Voorbereidingstijd10 minuten
Cooking time
Total time10 minuten

Beschrijving

feestelijke hapjes of gerechten

Ingrediƫnten

100 g
parmezaanse kaas
4 g
eetlepels mayonaise
1 g
sneetje ganzenlever
100 g
gemengde salade
4 g
sneetjes rundscarpacio
  g
honing
  g
azijn
  g
olie

Instructies

bereiding vinegraitte:
- meng honing, azijn & ollie en kruid af met peper en zout

bereiding kaasmayonaise:
- rasp parmezaanse kaas
- meng met een 4-tal lepels mayonase en mix goed onder elkaar

bereiding:
- gemengde sla opweken met vinegraitte
- sneetjes carpaccio lichtjes kruiden met peper en zout
- ganzenlever in reepjes snijden
- carpaccio opvullen met sla en ganzenlever en dicht rollen
- kruiden met grof zeezout
- afwerken met toefje parmezaanse kaasmayonaise

Hapje
do, 12/19/2019