Carpacio van rundsvlees opgevuld met ganzenlever & kruidensla
Samenvatting
Opbrengst | |
---|---|
Voorbereidingstijd | 10 minuten |
Cooking time | |
Total time | 10 minuten |
Beschrijving
feestelijke hapjes of gerechten
Ingrediƫnten
100 g
parmezaanse kaas 4 g
eetlepels mayonaise 1 g
sneetje ganzenlever 100 g
gemengde salade 4 g
sneetjes rundscarpacio g
honing g
azijn g
olieInstructies
bereiding vinegraitte:
- meng honing, azijn & ollie en kruid af met peper en zout
bereiding kaasmayonaise:
- rasp parmezaanse kaas
- meng met een 4-tal lepels mayonase en mix goed onder elkaar
bereiding:
- gemengde sla opweken met vinegraitte
- sneetjes carpaccio lichtjes kruiden met peper en zout
- ganzenlever in reepjes snijden
- carpaccio opvullen met sla en ganzenlever en dicht rollen
- kruiden met grof zeezout
- afwerken met toefje parmezaanse kaasmayonaise
Hapje
do, 12/19/2019
- Log in or register to post comments
Exporteren naar:- Print View