Geroosterd rozijnenbrood met bloedworst en appel
Samenvatting
Opbrengst | |
---|---|
Voorbereidingstijd | 30 minuten |
Cooking time | 15 minuten |
Total time | 45 minuten |
Beschrijving
feestelijk hapje/gerecht
Ingrediënten
8
snedes rozijnenbrood 1
bloedworst 1
jonagold 1⁄4
Granny Smith appel 4
sneetjes kaas 1⁄2
bussel waterkersInstructies
- jonagold schillen & in blokjes snijden - appelmoes van meken
- sneetjes rozijnenbrood lans buitenkant insmeren met boter
- bloedworst smeerbaar maken met een beetje room
- sneetjes rozijnenbrood insmeren met bloedworst & beleggen met stukjes kaas (Croque Monsieur) & bakken
- afwerken met appelcrème - blokjes Granny Smith & waterkers
Hapje
do, 12/19/2019
- Log in or register to post comments
Exporteren naar:- Print View